Banaan spinazie smoothie

Groene smoothies, je ziet ze overal voorbij komen. Van mij krijgen jullie vanaf nu wekelijks ook zo’n heerlijke smoothie recept. Ik maak ze regelmatig en gebruik van alles wat ik tegenkom in mijn koelkast. Soms zijn ze niet zo lekker (die recepten zal ik je besparen), andere keren zijn ze fantastisch! Mijn tip is dan ook, om zelf te experimenteren en combinaties te maken van producten die je in huis hebt.

Ik begin met een gouden combinatie, die heel veel mensen erg lekker zullen vinden. Het is ontzettend voedzaam en je kunt het prima als ontbijt drinken.

groene smoothie 1

Smoothie:

 • 2 flinke handen verse spinazie (gewassen!)
 • 1 banaan  (je kunt bevroren banaan gebruiken voor een lekker romig en koud effect)
 • 1 sinaasappel
 • 1 glas water

Blenderen maar!

Leg er wat kokosrasp op met wat bessen om het af te maken (hoeft niet, mag wel)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Reacties

 • 7 jaar ago

  Envy.. I want this 😉

 • 7 jaar ago

  Ziet er niet uit maar toch lekker:)

 • 7 jaar ago

  ziet er niet uit maar wel lekker!

 • 7 jaar ago

  OHHHHHHHHHHHH Lekker Jeroen, ik eet vanavond gewoon spinazie, aard. met kip. Maar spinazie met banaan en daarvan een smoothie maken, een aanrader, ook dit recept probeer ik gewoon eens uit. Dank je. en groetjes aan allen die je Lief zijn in Balixx

Leave A Comment

Related Posts