Chocolade vingers

Dit receptje is super handig voor als je plotseling bezoek krijgt en je niks bij de koffie hebt. Deze chocolade vingers doen het altijd goed!

chocolade vingers

Dit heb je nodig:

  • bladerdeeg 2 plakken
  • 1 ei
  • vanille suiker 1 eetlepel.
  • 1/2 kopje walnoten fijngehakt.
  • 1 reep pure chocolade (meer dan 70%cacao, fairtrade, als je kiest voor lactose vrije chocola is dit gerecht lactose vrij)

Leg 2 plakken bladerdeeg op het aanrecht, na enkele minuten is dit ontdooit. Snijd de plakken in lange repen, ongeveer 1 cm breed. Leg je repen op een bakpapiertje op een ovenplaat. Bestrijk de repen met ei en strooi er wat vanille suiker overheen. Strooi er ook wat walnoten over en bak de “vingers” ongeveer 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin.

Terwijl ze in de oven liggen, smelt je de chocolade in een schaaltje op een pannetje met water. Giet met een lepel de chocola over je gebakken bladerdeeg repen, laat het op een bakpapiertje even opstijven in de koelkast (ongeveer 15 minuten).

Smakelijk!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts