Haverkoekjes met kokos

In de herfst wordt er hier in huis altijd veel meer gebakken, ook tijd dus om nieuwe dingen te proberen. Ik maakte van de week deze heerlijke haver kokos koekjes. Ik deel ze uit, en zet ze de hele week bij de thee op tafel, natuurlijk snoep ik er zelf ook genoeg. Er zit weinig suiker in, en ook minimaal vet maar ze zijn toch zoet en krokant. Havervlokken zijn in principe gluten vrij, maar worden vaak geproduceerd in ruimtes waar ook gluten geproduceerd worden. Let dus even goed op de verpakking.

havermout kokos koekjes

Ingrediƫnten:

  • 80 gram havervlokken
  • 80 gram dadels (ontpit)
  • 1 ei
  • 20 gram suiker (biologisch rietsuiker)
  • 40 gram kokosmeel
  • 40 gram kokosolie
  • 2 eetlepels speculaaskruiden
  • Snufje zout

Doe de dadels met het ei in een blender en pureer het als het ware tot een zoete pasta. Meng dit met de rest van de ingrediƫnten. Je krijgt nu een klef deeg. Maak er vormpjes van en bak ze in 15 minuten op 180 graden af.

Simpel, maar heerlijk en verantwoord, puur, vers en biologisch.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts