Heel erg veel blije bietjes

Eindelijk was het moment daar, Blije Bietjes Foodfestival 2016. Vorig jaar was de eerste editie en ik was zo enthousiast dat ik het hele jaar heb uitgekeken naar editie 2016. En ik kan je alvast verklappen, het voldeed niet alleen aan mijn verwachtingen. Er zijn lovende woorden geschreven en prachtige foto’s gepubliceerd. Ik zet alles op een rij, zodat je kunt nagenieten of meegenieten als je er niet bij was.

Positieve feedback

Zelfs van onze buren (lees: Ermelo) kwam er een lovend bericht. Dick schrijft met enige rivaliteit in zijn toon dat hij het toch wel erg naar zijn zin heeft gehad in zijn buurstad Harderwijk. Lees zijn hele blog op dickblogt.nl. Een leuk stuk!

Ook Harderwijk nieuws pakte het snel op en vooral de locatie was volgens dit bericht verrassend succesvol. Lees hier het hele bericht op harderwijk.nieuws.nl.

Super blije kiekjes via Instagram

Bedankt voor de gezelligheid. Tot volgend jaar?! #blijebietjes #2016 #blijebietjesfoodfestival #festival #food

Een foto die is geplaatst door Blije Bietjes Foodfestival (@blijebietjesfoodfestival) op

#blijebietjes nog een paar uur en dan zijn we er weer #harderwijk #blijebietjesfestival #bietjescircus

Een foto die is geplaatst door Feestelijktintje (@feestelijktintje) op

Vergeet ook niet te kijken op de Facebookpagina van Erik Rudofs en Peter Sitsen voor de tofste foto’s van deze lekkere dagen.

Foto’s uit de ogen van een foodie

Naast al deze prachtige beelden heb ik zelf ook een aantal foto’s gemaakt. Ik deel de mooiste met jullie natuurlijk.

En, heb ik teveel gezegd? :) Tot volgend jaar!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment