Koolrabi ovenschotel voor 1 persoon

Koolrabi, ik had het nog nooit gebruikt om heel eerlijk te zijn. Ik wist ook niet zo goed wat ik ermee ging doen. Ik had nog vulling over van die overheerlijk gevulde paprika’s en verwerkte deze samen met de koolrabi in de ovenschotel voor 1 persoon. Je kunt deze koolrabi ovenschotel overigens ook heel goed voor twee personen maken, dat is een kwestie van verdubbelen van het recept.

Naast deze koolrabi ovenschotel at ik wat gerookte makreel en zo had ik een volwaardige avondmaaltijd. Heerlijk!

Er is deze week ook weer een nieuwsbrief uitgegaan. Ik heb jullie daarin allemaal bedankt voor jullie lieve woorden en mooie recepten. Het is zo leuk om positiviteit terug te krijgen van jullie, dat geeft mij ontzettend veel energie en inspiratie om door te gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor volgers die zich nog niet hebben ingeschreven! Bij deze, super bedankt :)

Recept koolrabi ovenschotel

koolrabi ovenschotelIngrediƫnten:

  • 80 gram kikkererwten
  • 1 rode ui
  • 1 handje koriander
  • sap van 1/2 limoen
  • 50 gram feta kaas
  • 1 koolrabi
  • 5 zongedroogde tomaten
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout

Schil de koolrabi en snij deze in kleine reepjes of blokjes. Meng de koolrabi met de zongedroogde tomaten, de kikkererwten, de kruiden en breng deze op smaak met limoen, mosterd en olijf olie. Brokkel er wat feta kaas doorheen en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden voor een half uur.

Super simpel, maar o zo lekker.

Laat me gerust weten hoe het heeft gemaakt via Facebook bijvoorbeeld.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts