Over mij

purefoodie-kim

Hoi, leuk dat je er bent!

Serieus, JIJ bent de grootste reden dat ik zo hard werk aan deze blog. Het is namelijk geweldig om mijn kennis en inspiratie te delen en te ervaren dat zoveel mensen dit leuk vinden. Dus dank je wel, fijn dat je er bent!

Mijn naam is Kim, ik geniet van het leven en van eten. Schrijven over eten is eigenlijk een soort van twee keer genieten van de maaltijd:). LOVE IT! k schrijf voornamelijk over natuurlijk eten. En over genieten van o.a. dit eten. Jij hebt controle over wat je eet en hoe goed je voor jezelf zorgt. Meer dan je best kun je niet doen. En dat heeft veel invloed op hoe je in je vel zit. Zorg goed voor jezelf! Dat roep ik altijd heel hard, maar ik weet ook hoe moeilijk dat kan zijn.

Ik ben inmiddels ruim vier jaar druk met Purefoodie, ik ben veranderd, ontwikkeld en beter geworden.  Je gaat op purefoodie.nl heel veel recepten vinden. En tips, over hoe je nog beter voor jezelf kunt zorgen.

Wil jij een lekker recept delen op purefoodie.nl? Neem dan contact met me op! Het allermooiste wat deze blog mij heeft gegeven zijn alle contacten. En nogmaals, dat kan niet zonder jou!

Dank je wel:)

Liefs,
Kim