Pannenkoekentaart ontbijt

Dit  recept voor pannenkoeken kan bijna niet mislukken. Ik ben niet zo goed in afmeten, dus als je beslag een beetje waterig is, doe er dan nog een eetlepel bloem bij. Bak ze goed bruin in een hete pan, stapel ze op en je hebt gegarandeerd feest aan de ontbijttafel.

Ideaal voor bijvoorbeeld nieuwjaarsdag, of oudjaarsdag, of gewoon een regular zondag! Eerlijk? Ik zou deze pannenkoekentaart iedere dag wel kunnen eten (beter van niet).

pannenkoeken taart

Ingrediënten:

  • 3 volle eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels bloem
  • 3 eieren
  • 1 kopje havervlokken
  • 1 eetlepel dadelsiroop
  • snufje zout

Meng het bovenstaande met een garde door elkaar in een kom.

Bak er pannenkoekjes van en stapel ze op. Leg tussen de pannenkoeken in plakjes appel, blauwe bessen, stukjes dadel en af en toe een stukje chocola. Je kunt het afmaken met een beetje honing en/of poedersuiker, als je van zoet houdt.

Een fantastisch feestelijk ontbijt waar je makkelijk met z’n tweeën van kunt eten.

pannekoekentaart 2

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts