Purefoodie in 2018

Hoi Allemaal!

Even een persoonlijk berichtje voor we het jaar uitgaan. 2017 was voor mij een jaar om naar binnen te kijken, te zien waar ik sta en waar ik naartoe wil. Purefoodie.nl is wat stil geweest, maar ik kan jullie vertellen dat ik in 2018 veel meer van me ga laten horen! Ik vind het heerlijk om te koken, te fotograferen en deze recepten met jullie te delen. Er staan inmiddels al meer dan 300 recepten op de website. Soms verbaas ik mij erover hoe snel de tijd is gegaan. Naast het koken en delen van recepten wil ik deze website wat extra’s geven dit jaar. Ik hou nog even voor me hoe dat er precies uit gaat zien. 😉 to be continued..

Het jaar is bijna om en ik heb dit jaar afgesloten met een waanzinnige reis. Samen met mijn backpack mocht ik een maand lang de andere kant van de wereld ontdekken. Australië! En natuurlijk ben ik op de terugweg in Bali gestopt, om vrienden te bezoeken en om te genieten van het fijne eten daar! Deze reis was niet alleen genieten van mooie natuur, mensen ontmoeten en goed eten. Het was vooral een reis om te ontdekken. Ontdekken wie ik ben, hoe de wereld werkt en wat nu echt belangrijk is voor mij.

Er zijn nieuwe dromen ontstaan en ik heb ervaren dat het leven bijzonder mooi kan zijn. Hieronder een paar foodiekiekjes voor jullie om een beetje mee te genieten en het jaar zonnig af te sluiten.

Ik wens jullie allemaal een waanzinnig nieuw jaar met mooie ervaringen en heerlijk eten! Het is fantastisch om jullie zelfgemaakte creaties terug te zien via de verschillende social media. Zelfs al was ik zelf wat stiller. Dank jullie wel en tot snel!

Liefs,

Kim

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment