Purefoodie tijdens de Christmas Carol Harderwijk

Ja ja, het is december! Eindelijk, ik vind deze maand altijd zo gezellig :)!

Lekker kaarsjes aan, met kleedjes op de bank, lekker wijntje erbij. Allerlei evenementen in de stad en veel gelegenheden om lekker te eten!

Op 12, 13 en 14 december is het evenement Christmas Carol Harderwijk. Een evenement  geheel in Dickens stijl. Mijn straat is één van de aanloop routes naar de Vischmarkt, waar ook verschillende activiteiten plaatsvinden. Een mooie reden dus om heerlijke, zelfgemaakte, pure producten aan jullie te laten proeven met mogelijkheid tot bestellen en/of direct kopen.

Ik nodig jullie allemaal uit om dit evenement in Harderwijk te bezoeken en gezellig even door de Grote Oosterwijck te wandelen.

Zo kun je potjes verse kruidenboter kopen (a €3,- per pot), gemaakt van biologische roomboter, gevuld met verse ingrediënten.

kruidenboter
Kruidenboter €3,- per pot

Daarnaast verkoop ik ook stoofpeertjes in pot op eigen siroop (a €3,20 per pot) en diverse tapenades (a €4 per pot).

Stoofpeertjes in pot €3,20  per pot
Stoofpeertjes in pot €3,20 per pot

 

Tapenade €4,- per pot
Tapenade €4,- per pot

Heerlijk voor op tafel tijdens een feestelijk diner, of voor bij de borrel.

Wil je het al eerder hebben of juist later, en ben je in de gelegenheid om het in Harderwijk op te halen? Stuur mij dan even een mailtje via het contact formulier, dan regelen we dat!

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment