Salsa die overal bij kan

Deze salsa heb ik ooit gemaakt omdat ik een kleurrijk gerecht op tafel wilde zetten. Nou dat is gelukt! Toen wist ik nog niet hoe lekker deze salsa is. Je kunt de salsa bij de rijstsalade serveren, of bij de kaasstengels. Maar hij doet het ook heel erg goed bij een stokbroodje.

Wil je nog meer zelfgemaakte smeersels op brood deze kerst? Kijk dan eens naar de volgende recepten:

salsa

Het recept voor salsa

Ingrediënten:

  • een zoete puntpaprika
  • drie zongedroogde tomaten (DHZ/ DIY gedroogde tomaat)
  • één sjalot
  • een hand peterselie
  • een hand verse basilicum
  • een hand verse koriander (optie)
  • sap van een halve limoen
  • een theelepel honing
  • een rode peper (optie)
  • peper en zout

Hak alle ingrediënten zo fijn als je kunt. Meng de honing met de limoensap en voeg toe aan de fijngehakte ingrediënten. Breng het geheel op smaak met peper en zout. De rode peper en koriander zijn heel smaak gevoelig. Hou je niet van deze smaken? Laat ze dan gewoon weg.

De salsa staat prachtig op een mooi gedekte kersttafel en past goed in een vegetarische maaltijd. Enjoy!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts