Sinaasappel kokos pannenkoeken als ontbijt

Ik werd deze maand 30! Wauw dat vond ik nogal wat. Normaal geef ik niet zo veel om mijn verjaardag, maar deze keer heb ik maanden naartoe geleefd. Een symbolische leeftijd, voor mij dan. Tijd om de balans op te maken en doelen te stellen. Mijn doel is om verwachtingen los te laten en meer te inspireren. Onder andere. Genoeg daarover. Het was tijd voor een feestje! En dat begon bij het ontbijt. Sinaasappel kokos pannenkoeken met een drupje honing.

Het is een heel eenvoudig recept, om de dag goed en feestelijk te beginnen.

Sinaasappel kokos pannenkoeken van purefoodie.nl

Recept sinaasappel kokos pannenkoeken

  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eieren
  • 2 a 3 eetlepels havermout
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 1 sinaasappel
  • snufje zout

Meng de yoghurt met het ei en de havermout. Laat even rusten (5 a 10 minuten). Mix de kokosrasp en een snufje zout door je beslag.

Bak de pannenkoeken in een theelepel kokosolie aan beide kanten bruin. Ik haalde 2 pannenkoeken uit dit recept.

Snij de sinaasappel zo, dat je de partjes zonder schil overhoud. Giet het overige sap over de gebakken pannenkoeken. Leg de partjes op en tussen je pannenkoek en besprenkel je ontbijt met een vleugje honing. Dit kun je ook weglaten.

Geniet van deze sinaasappel kokos pannenkoeken. Eet smakelijk!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts