Supersnelle Paasbonbons

Deze supersnelle bonbons zijn perfect voor de Pasen. Ze zijn niet gezond, maar wel lekker EN zelfgemaakt. Het is net even wat anders dan de gebruikelijke paaseitjes die de meeste mensen, inclusief ik zelf, toch wel op tafel hebben staan :). Zolang je weet wat je in je mond stopt, is daar ook helemaal niks mee vind ik. Maar niet zeuren dan hè, als er een kilo aan zit na de Pasen. Want met deze bonbons is dat wel het risico. Ik neem het voor lief.

Ingrediënten voor de snelle paasbonbons

  • bonbons3 repen pure chocola van goede kwaliteit
  • 1 eetlepel kaneel poeder
  • 1 zak witte paaseitjes

Smelt de chocola au bain marie. Dat wil zeggen. Zet een pan met een klein laagje op het vuur. Zet een hitte bestendige kom op de pan zonder dat de onderkant van de kom het water raakt. Doe de chocola in de pan en doe hier de kaneel bij. Pel ondertussen de paaseitjes en pas op dat je ze niet allemaal op eet. Leg 1 of 2 paaseieren in een vormpje. Ik heb silicone vormen speciaal voor bonbons en/of brownies. In de vierkante vormpjes passen er twee. Giet de warme chocola met een spuit zak of heel voorzichtig met een lepel in de vormpjes en maak slierten over de witte eieren. Laat vervolgens opstijven in de koelkast en je hebt deze heerlijke vrolijke super lekkere bonbons.

Zeg nu zelf, deze zouden toch perfect staan op een mooi gedekte paastafel?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts