Vanille suiker maken

Ik gebruik niet vaak suiker, maar in sommige gerechten is het een toevoeging die je niet kunt missen. Zoals bijvoorbeeld in traditionele cake of in siroop. Als ik suiker gebruik dan zorg ik dat ik biologische basterdsuiker of rietsuiker gebruik. Zo puur mogelijk.

Ik maak dan ook zelf vanille suiker, super simpel en veel meer smaak. Je kunt het echt maanden bewaren en steeds aanvullen.

Als je vanille stokjes gebruikt in een gerecht, gooi ze dan nooit weg, maar stop ze in een pot met.. je raad het al, suiker!

vanille suiker

De smaak van de vanille stokjes gaat in de suiker zitten en zo krijg je vanzelf vanille suiker. Steeds als ik vanille gebruik, stop ik het restant in de pot met suiker, en als de suiker op raakt, dan vul ik m weer bij. En het staat ook nog eens leuk:)

Simpel toch?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment