Vegetarisch gevulde champignons

Misschien heb je het via Instagram al gezien, maar de komende 14 dagen eet ik vegetarisch! Via Instagram houd ik je op de hoogte en deel ik recepten die ik de komende 14 dagen maak. Achteraf maak ik er een blog van, in de hoop anderen te inspireren om bewuster met vlees om te gaan. Voor nu, zie mijn Instagram account voor meer informatie!

In het teken van vegetarisch eten, komen de komende weken alleen maar vegetarische recepten online. Zo ook deze heerlijke gevulde champignons. Ik maakte ze voor een romantisch tapas avondje voor twee. Een week later stond ik ze weer te maken omdat het zo lekker is.

gevulde-champignons

Het recept voor vegetarisch gevulde champignons

Ik gebruik per persoon 2 a 3 champignons, het hangt af van wat je nog meer serveert. Kastanje champignons hebben een noot-achtige smaak, heerlijk in combinatie met de feta die ik gebruik.

Ingrediënten voor 2 personen

Verwijder de stam van de champignon. Hol de champignon iets verder uit als je ziet dat er weinig ruimte is om te vullen.

Leg de champignons naast elkaar in een ovenschaal. Stop de champignons vol met feta kaas. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel er honing overheen en leg op ieder gevulde champignon een beetje kruidenboter. Verkruimel de walnoten en verdeel dit over de vegetarisch gevulde champignons. Duw de walnoten er goed in, anders blijven ze niet in de walnoot zitten.

Nu mogen de gevulde champignons 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Smullen maar!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts