Ik maakte deze heerlijke wraptaart voor een lunch met familie. Ideaal om mee te nemen voor een picknick of als borrelhapje. Hij was zo op, dus dat is een goed teken.

wraptaart

Recept voor een stevige wraptaart

Ingrediënten:

  • Een pak wraps (kleine) je kunt ze ook zelf maken.
  • Een bakje mascarpone
  • 2 theelepels honing
  • 1 sjalot
  • 1 tot 1,5 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • Peterselie (vers)
  • Peper en zout
  • Kleine tomaatjes
  • Rucola
  • Optie: plakjes komkommer i.p.v. tomaat

Meng de mascarpone met de honing, de ui, een fijn gesnipperde sjalot, fijn gesneden of geperste knoflook, de fijn gesneden rode peper, de peterselie en breng dat op smaak met wat peper en zout.

Vervolgens is het heel simpel. Leg een wrap op een mooi bord, smeer er een laag mascarpone mengsel op en leg daarboven op rucola of andere sla, leg er dan weer een wrap op en smeer m weer in met het mengsel van mascarpone. Leg er dan geen sla op maar tomaat of komkommer (of beide) in dunne plakjes. Herhaal dit tot je wraps en/of je mengsel van mascarpone op is.

Je kunt de taart een dag van te voren maken en in de koelkast laten opstijven. Het is wel goed om de taart een paar uur in de koelkast te zetten voodat je hem in taartpunten snijdt en serveert.

Veel plezier en eetsmakelijk!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts