Zelfgemaakte limonade

Met warm weer is het heel belangrijk om veel te drinken, maar niet alleen als het warm is, is dat belangrijk. Veel drinken is o.a. belangrijk om je lichaam gehydrateerd te houden, en te zorgen dat je afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Deze zelfgemaakte limonade kan je daarbij helpen:)

Wanneer je veel sap of frisdrank drinkt, krijg je naast het vocht ook veel suikers of zoetstoffen binnen, dat is dan weer iets minder goed voor het lichaam.

Probeer dan ook zoveel mogelijk water te drinken, en mocht je nou echt geen water drinker zijn… dan heb ik de oplossing!

home made limonade

bewaar een mooie glazen fles (of gebruik een waterkan), vul m met vers fruit  en water en laat het een nachtje (of minstens een uur) in de koeling staan. De volgende dag heb je heerlijk water met vruchtensmaak (limonade). Je kunt er ook komkommer in doen of kruiden, zoals munt of basilicum (dat geeft een heerlijk frisse smaak).  Je zou er een beetje stevia doorheen kunnen doen om het wat zoeter te maken, maar persoonlijk vind ik dat absoluut niet nodig. Als je citroen of limoen gebruikt, wordt het water heerlijk fris. Wanneer je frambozen of aardbeien gebruikt wordt het water wat zoeter. Je kunt ook een combinatie maken.

Nog een handige tip: Diepvriesfruit uit de supermarkt leent zich perfect voor het maken van deze heerlijke limonades.

:) fijne dag!

home made limonade 2

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts