Zelfgemaakte wrap met maar twee ingrediënten

Deze zelfgemaakte wrap met slechts twee ingrediënten zijn makkelijker dan ieder ander recept dat op purefoodie.nl staat. Eigenlijk zijn het drie ingrediënten, want er moet nog een snufje zout bij. Deze kun je ook weglaten, maar het geef wel degelijk extra smaak aan je zelfgemaakte wrap.

Een wrap kun je op ieder moment van de dag eten. Ik kan een wrap op ieder moment van de dag eten. Ik eet ze tijdens de lunch, tijdens diner en zelfs zo nu en dan als ontbijt of als snack. Je kunt er eindeloos mee variëren. Eerder maakte ik zelf een wrap die een stuk ingewikkelder is dan deze. Maar als je iets zo vaak maakt, ga je opzoek naar snelle en makkelijke mogelijkheden. Deze zelfgemaakte wrap is ZO makkelijk, dat je het iedere dag kunt maken.

zelfgemaakte-wrap

Recept zelfgemaakte wrap

  • 200 gram bloem of boekweitmeel
  • 300 gram Griekse yoghurt
  • 50 gram extra bloem of boekweitmeel
  • snufje zout

Meng de bloem met de koude yoghurt en een snufje zout. Je krijgt een plakkerig deeg. Gebruik de extra bloem om het aanrecht en je handen goed mee in te bebloemen en druk platte ronde wraps uit het deeg. Bak deze wraps in een hete pan met een halve theelepel kokosolie.

De glutenvrije versie is gemaakt met boekweitmeel, als je gewone bloem gebruikt zitten er wel gluten in.

Beleg de wrap met tonijnsalade en een gekookt ei voor een stevige lunch! Deze wraps zijn net zo’n groot succes als de courgette pannenkoek met maar 3 ingrediënten.

Volg je me al op Facebook en Twitter?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

10 Reacties

  • 5 jaar ago

    Morgen middag ga ik dit eens proberen als lunch :-)

    • 5 jaar ago

      Mmm lekker! Ik ben benieuwd wat je er van vindt!??

  • 5 jaar ago

    Lijkt me best leuk om eens zelf wraps te maken in plaats van ze te kopen!

    • 5 jaar ago

      Is ook veel leuker eigenlijk ?

  • Bey
    5 jaar ago

    Kan je ook magere kwark gebruiken?

  • 5 jaar ago

    Oh die wil ik proberen!

    Thanks!

    • 5 jaar ago

      Graag gedaan! Zeker doen?

  • Ilse
    5 jaar ago

    Gisteren dit receptje uitgeprobeerd (voor bij de Roti) en ik ben om! Super makkelijk! Thanks!

    • 5 jaar ago

      Hoi Ilse! Wat super leuk om te horen:) Fijn dat het lekker was! Graag gedaan.

Leave A Comment

Related Posts