5 slowjuice sap recepten

Iedere week krijg ik een berg groente binnen, heerlijk. Aan het eind van de week is het dan aan de slowjuicer om er heerlijke sapjes te maken van alle groente die over zijn. Vandaag deel ik 10 recepten met je voor heerlijke slowjuice sap. Voor mij werkt het drinken van groentesappen heel goed om ervoor te zorgen dat ik voldoende mineralen en vitaminen binnen krijg. Groente zit vol met vitaminen en mineralen, die je lichaam nodig heeft om te ontwikkelen, te herstellen en om te functioneren. Wil je nog meer tips om meer groente te eten? Lees dan mijn blog met 5 tips om meer groente te eten (klik hier).

Sapjes zonder slowjuicer

Heb je geen slowjuicer? Dan is het heel erg lastig om goede sappen te maken. Een sapcentrifuge verwarmt de groente door de motor in het apparaat, hierdoor kunnen voedingstoffen in de groente verloren gaan. Verder heb ik zelf nog geen goede aanbieder gevonden van groentesappen, waarbij ze geen toevoegingen gebruiken. Ken jij een goede aanbieder van groente sappen? Mail me even via de contact pagina.

Voor nu is mijn advies, schaf een slowjuicer aan, of vind een buurvrouw met een slowjuicer die je af en toe kunt gebruiken ;). Een slowjuicer is behoorlijk prijzig, maar het is het zeker waard.

Recepten voor de lekkerste slowjuice sap

slowjuice-sapSap 1

 • 1/2 krop andijvie
 • 1/2 limoen
 • 2 komkommers
 • 1 appel

sapSap 2

 • 4 bieten
 • 1 appel
 • 2 wortels
 • 1/2 limoen

slowjuicerSap 3

 • 1/2 andijvie
 • 2 handen rucola
 • 1 sinaasappel

slowjuicerSap 4

 • 3 bieten
 • 1 sinaasappel
 • 1 cm gember
 • 1 komkommer

slowjuicer-sapSap 5

 • 5 wortels
 • 100 gram kropsla
 • 1 appel
 • 1 grapefruit

Ik vind het altijd leuk om terug te lezen wat jullie van mijn blog vinden en of het is gelukt om mijn recepten na te maken:)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts