Lunchen met omelet

koken & tafelen algemeen
Veel mensen weten niet goed wat ze met hun lunch aan moeten wanneer ze besluiten anders (gezonder) te gaan eten. Lunch ontstaat vaak tussendoor en het schiet er dan snel bij in om hier goed over na te denken en iets mee te doen. Zonde! In deze eerdere blog geef ik al 10 tips voor een gezonde lunch, vandaag heb ik een heerlijk en vooral makkelijk meeneem recept om te lunchen met omelet.

Lunchen met omelet - makkelijk om mee te nemen!

Je kunt eindeloos variëren als je wil lunchen met omelet. Heb je groenten over van de vorige dag? Verwerk deze met 2 of 3 eieren en je hebt weer een heerlijke lunch. Strooi er wat zaden en pitten over voor extra bite en klaar is Kees.

Recept voor lunchen met omelet

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 2 bos uitjes
  • 1 paprika
  • paprikapoeder
  • oregano
  • peper en zout

Bak de uitjes met de paprika in een theelepel kokosolie. Kluts de eieren in een bakje en breng dit ei op smaak met peper, zout, paprikapoeder en oregano. Voeg het ei bij de groenten en  bak aan beide kanten goudbruin. Laat even afkoelen en stop in een luchtdichte bak om mee te nemen. Neem wat extra zaden en pitten mee om over het omelet te strooien als je gaat lunchen. Dit zorgt voor extra bite en het geeft je langer een verzadigd gevoel. Ik nam in dit geval zaden crackers mee die ik zelf gebakken had. Deze heb ik verkruimeld over het omelet. Heerlijk. Het recept van de zadencrackers staat klaar, ik moet alleen nog een mooie foto maken.

De omelet met avocado is al maanden een groot succes op purefoodie.nl, maar deze overtreft. Al kun je hier overigens heel goed een avocado aan toevoegen. Voor de grote eter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/1/c/purefoodie.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave A Comment

Related Posts